Деси Цонева крие срамна семейна тайна (Вижте повече за скандала)

Гласувайте за статията

Деси Цонева се колебае за сватбата, сегашният й любим мачкал чаршафите преди време с леля й Анахид

Деси Цонева въпреки, че е на крилете на любовта със сегашното си гадже Георги Джамов изпитва неудобство да сключи брак с него. Причината била, че преди години Джамов бил любовник на нейна близка родтсвеница. И то не на някоя по-далечна. А на собствената й леля Анахид. Която е по-малката сестра на починалия журналист Димитър Цонев.

Именно покрай леля си Деси се познавала с сегашната си изгора. Още когато бил интимен с лелята непокорната журналистка се срещнала с него. А от две години станали съвсем близки.

Георги Джамов няма големи шансове да влезе в прочутото семейство на Димитър Цонев. Още преживе покойният не одобрявал връзката на дъщеря и с бившият любовника на сестра си. Не го приемал и даже не искал да говори с него. Майка й Марияна също била на страната на съпруга си. Не харесвала новият на Деси. А камо ли да си даде благословията, предават от електронното издание hotarena.net.

Дъщерята на Митко Цонев била объркана какво да прави. Ако вдигне сватба с Георги Джамов целият род ще я нарочи за предателка. Затова въпреки, че си мечтае как ще се стъкне за венчавката задържа положението. Пък й още не е минала една година от както татко й се спомина. Истински скандал ще се разрази в родата ако наруши траура.

Единствено я обнадеждавало обстоятелството, че двете им деца, които са от предишните им бракове били съгласни родителите им да са заедно. Приемат добре връзката им. Което все пак е нещо.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар