Деси Цонева и Емануела в тайна договорка с ВИП Брадър (Как си издействаха финала?)

Гласувайте за статията

Деси Цонева и Емануела са сигурни финалистки във ВИП Брадър, а някоя от тях може да бъде и победител.

След последните двойни елиминации във ВИП Брадър Роро и Жоро Торнев напуснаха Къщата, а две от най-скандалните съквартирантки – Емануела и Деси Цонева продължават напред към финала. Въпреки че няма номинации, на които фолк певицата да не се бори за зрителския вот, тя ще остане до края на риалитито, и то не само заради огромната зрителска подкрепа, на която се радва.

След като миналия сезон на ВИП Брадър колежката й Преслава влезе на старта, след това напусна, заради статуса си на ВИП гост, а после отново бе върната, сега продуцентите са си вързали гащите с хитър ход. Ситуацията с Емануела трябвало да бъде същата, но големите босове на международно ниво категорично заявили, че не искат пак подобни изцепки. Затова Нико Тупарев предложил на Емануела да влезе малко по-късно от останалите, но да продължи участието си до финала.

Певицата склонила на този вариант, защото хем ще вземе солиден хонорар, хем няма да седи през цялото време, хем току-виж и спечелила формата. Освен нея, Деси Цонева също е сключила тайна договорка с продуцентите. Въпреки че още не бяха минали 40 дни от кончината на баща й, когато тя прекрачи прага на Къщата, наследничката на Димитър Цонев си е подсигурила дълъг престой в нея и защита от излизане чрез елиминации, пише retro.bg.

Въпреки че официални Лили Вучкова бе коронована за любимка на ВИП Брадър, която отива директно на финал, неофициално се знае, че и при Деси ситуацията е същата. След първоначалната офианзива срещу нея и излъчването на куп позорни кадри, в последно време Големия брат избягва да пуска в ефир позорящи щерката на видния журналист видеа.

Деси Цонева и Емануела са си уредили финала

Деси Цонева и Емануела са си уредили финала

Дали тя се е кротнала, можем само да предполагаме и да се съмняваме. По-вероятно е обаче това да е част от стратегията на ВИП Брадър да избута Деси Цонева до финала, показвайки, че тя е претърпяла катарзис, помъдряла е и наистина заслужава да се окичи с приза Любима звезда на България след всички трудности, които изтърпя. А дали е така, ще разберем след две седмици!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар