Деси Цонева излъга за Митко: Той й е забранил да влиза във ВИП Брадър! (Вижте лъжата й)

Деси Цонева излъга за Митко: Той й е забранил да влиза във ВИП Брадър! (Вижте лъжата й)
3.5 (70%) 2 votes

Деси Цонева излъга, че е влязла във ВИП Брадър с благословията на татко си

Деси Цонева силно разочарова баба си Анахид Тачева

Деси Цонева излъга най-нагло, че влиза във ВИП Брадър с благословията на баща си – покойният Митко Цонев. Оказа се, че телевизионерът е бил силно против участието на дъщеря си в риалити формата и категорични й е забранил да участва в него.

Това разкри бабата на Деси – легендата Анахид Тачева.

Анахид Тачева с нови разкрития за лъжите на Деси Цонева

Анахид Тачева с нови разкрития за лъжите на Деси Цонева

Възрастната жена не скри, че брюнетката доста често е ядосвала сина й и призна, че внучка й е доста непокорна и прави всичко по начина, по който тя иска. Без да се съобразява с другите.

„Продължава да пуши, обича да си пийва… Пиенето идва от Цоневите, не от мен. И Коста обичаше да си пийва. Има неща, които тя трябва да преодолее… Тя сега ще стане на 33 години. Това е възраст, в която човек трябва да се съобразява с поведението си. Не знам как се държи във ВИП брадър. Казват ми разни работи, но… За мен участието й е грешка. Митко беше категорично против влизането й в Къщата. Дори й беше забранил. Не знам какво бъдеще има тя. Дано да й дойде акълът в главата и да улегне. Понякога й правя забележки, но тя дали се вслушва…“, разкрива Тачева.

Думите й са в пълно противоречие със сълзливата история на внучката й, която при влизането си във ВИП Брадър обяви, че баща й я е подкрепил напълно в действията й малко преди да почине, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар