Деси Фотосесията стана кофти клонинг на Алисия (Вижте как се съсипа с пластики)

Гласувайте за статията

Деси Фотосесията се съсипа с пластики, искала да прилича на Алисия?

Желанието на някои модели да приличат на родните звезди, често дава неочаквани резултати. Както Моника Валериева си остава копие на Николета, което е твърде далеч от оригинала, така и Деси Фотосесията си съсипа лицето, в опити да прилича на Алисия.

Финият нос, високите скули и пухкавите устни, певицата успя да придобие след десетки пластични корекции. В крайна сметка обаче тя се спря с тях, тъй като в един момент осъзна, че те далеч не са толкова успешни, колкото на нея й се иска. В желанието си да прилича на Алисия обаче, Деси Димитрова, по-позната като Деси Фотосесията, определено се е оляла. В резултат на това тя е лошо копие на Алисия и почти не може да бъде намерена прилика между нея и фолк звездата.

По всяка вероятност моделката не е избрала най-добрите специалисти, защото резултатът е доста неуспешен. И според мнозина лицето й е като лошо копие на образа на Алисия. „Очите и носът добре, но с тези скули и устни, въобще не прилича на нея“, „Устните са прекалено големи, а лицето твърде ъгловато. Въобще — все едно е лошо копие на Алисия“, коментират във форумите. „Ако е искала да прилича на Ася, по-добре да си смени хирурга. Жалко е, че така се е обезобразила“,  допълват те.

Звездата на Ара също е имала своите кофти моменти с пластичните хирурзи, но със сигурност никога не е изглеждала по този начин. А Деси Фотосесията толкова е напомпала устни, че може да конкурира фолк певицата Мария. А според някои даже я и задминава.

Деси Фотосесията кофти копие на Алисия сн. Инстаграм

Деси Фотосесията кофти копие на Алисия сн. Инстаграм

„Не е яко, изглежда направо стряскащо“, „С това ъгловато лице просто плаши“, коментират в социалните мрежи. Моделката обаче продължава с подобренията. Но не по лицето, а в деколтето, където вече конкурира най-надарените в бранша. Вижте сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар