Деси Трифонова се превърна в копие на Николета Лозанова (Фото факт)

Деси Трифонова се превърна в копие на Николета Лозанова (Фото факт)
5 (100%) 1 vote

Деси Трифонова не устоя на модата да имитира визията на плеймейтката

Деси Трифонова също залитна по външния вид и стойки, налагани от Ни Ло

Деси Трифонова се превърна в копие на Николета Лозанова. Порасналата дъщеря на риалити героите Корнелия и Христо Трифонови не устоя на модата, наложена от плеймейтката и досущ като повечето си връстнички, реши да заложи не само на визията й, но и на чупките и стойките, които Николета обича да показва.

desi nikoletaА именно – снимки пред огледалото с телефона, сластно нацупени джуки и премрежен поглед. Освен това Деси си е направила веждите досущ като бившата футболна половинка и доста често връзва косата си като нея, на висока конска опашка. Според много от приятелите на госпожица Трифонова, приликата между нея и племейтката е изумителна. За разлика от Николета обаче, Деси може да се похвали с естествен чар и излъчване.

Колкото и да се увлича по моделката, младото момиче все още не се е излъгало да легне под ножа, за радост на близките си. Майка й Корнелия е добре известна с шармантния си външен вид и корекциите, с които е заприличала на кукла Барби. Поне засега обаче Деси се въздържа и отказва да коригира каквото и да било по визията си.

Която според доста от онлайн потребителите, е достатъчно атрактивна и без да е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи. Хубавицата тренира латино танци, което обяснява и стегнатото й тяло. Което й носи не малко комплименти не само от приятелите й, но и от онлайн потребителите.

Снимки на Деси Трифонова по бански можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар