Деси Трифонова засенчи Корнелия по сексапил (Снимки по бански)

Деси Трифонова засенчи Корнелия по сексапил (Снимки по бански)
5 (100%) 1 vote

Деси Трифонова, дъщерята на Корнелия и Христо Трифонови, се превърна в изкусителка, досущ като майка си

Деси Трифонова вече не е малко момиченце, а красива млада дама

Деси Трифонова засенчи и майка си по сексапил. Дъщерята на Корнелия и Христо Трифонови вече не е малко момиченце, а все по-уверено се превръща в красива млада дама. Която спокойно може да съперничи на майка си по шармантност и визия. Което надали учудва някого, предвид факта, че откакто се появи в публичното пространство, майка й е обект на постоянни дискусии заради кукленската си външност.

Деси Трифонова изпъкна с тяло

Деси Трифонова изпъкна с тяло

Засега поне Деси не копира от нея визията си, а залага на свой собствен, естествен стил. Който обаче е доста привлекателен, коментират приятелите й в онлайн пространството. Госпожицата тренира латино танци, на които дължи и спортната си фигура. Която пък тя с удоволствие демонстрира на плажа по бански.

В лицето пък щерката на фамилията от Поморие е пълно копие на майка си преди да си направи операциите. Десислава е наследила от Корнелия и носа, и устните, та дори и формата на лицето, категорични са онлайн потребителите.

В цялата картинка пък най-доволен изглежда мъжът в семейството – Христо, който определено се перчи с двете дами карай себе си, които неминуемо привличат погледите, където и да се появят. Съгражданите им от Поморие пък разкриват, че семейството открай време е за пример със сплотеността си, въпреки слуховете, че Трифонов слага рога на Камелия.

Слухове, плод най-вероятно на недоброжелатели, които се опитват да се намесят в семейната идилия, убедени са форумци.

Вижте в галерията ни снимките на порасналата вече Деси Трифонова. А ТУК можете да видите как се превърна в копие на Николета Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар