Деси Тенекеджиева крие афера с Плевнелиев (Актрисата го пробутала на Деси Банова – Подробности за връзката им)

Гласувайте за статията

Деси Тенекеджиева и Плевнелиев били опасно близки преди президента да познава синоптичката

Деси Тенекеджиева и Росен Плевнелиев крият любовна афера. Те били във връзка малко преди президентът да се влюби в сегашната си половинка Деси Банова.

Екс държавният глава, който тези дни навърши 56 години се срещал с актрисата през 2017 година. По това време тя вече била вдовица и свободна жена докато Плевнелиев все още бил обвързан с Юлиана.

Деси Тенекеджиева и Росен Плевнелив в афера
Снимка: ПИК

Тенекеджиева само за няколко месеца успяла да се насити на джентълменското поведение на Росен и решила по-бързичко да се отърве от него. Любовницата на политика за да запази собственото си достойнство и това на президента буквално го пробутала на приятелката си Деси Банова.

Свалката станала по време на наградите „Стоян Камбарев”, на които бъдещите съпрузи присъствали. Актрисата, която е организатор на събитието направо хвърлила Росен в прегръдките на синоптичката. Която нямала партньор, а Плевнелиев никак не бил за изпускане.

Деси Тенекеджиева с Росен и Банова, които вече са двойка

Деси Банова и сега е благодарна на своята дружка, че я срещнала с Росен. Дори на последната церемония тя от сцената призна, че тъкмо Тенекеджиева е виновна да познава такъв прекрасен човек като сегашния си съпруг. Който също присъства на събитието, организирано от бившата му любовница, предават от razkritia.com, цитирайки в. „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар