Деси Радева шашна с очила като на Тереза Мей (Вижте скъпарските й аксесоари)

Гласувайте за статията

Деси Радева със скромни тоалети в Лисабон, първата дама обаче заложи на баровсите аксесоари

Деси Радева се появи в Лисабон с доста обрани  и скромни тоалети преди дни. Първата дама този път събра погледите не с рокля на дизайнерката Невена Николова. А с впечатли с баровски аксесоари. С които се бе накичила.

На очи се набиха тъмните очила на първата дама. Които не свали от очите си по време на визитата си в Португалия макар слънцето да не бе толкова заслепяващо.

Снимка: Ретро

Този път новият аксесоар на президентшата, а именно въпросните очила са от последната колекция на престижната италианска марка Булгари. Моделът, който избра Деси Радева се продава у нас за 562 лева на пазара.

Снимка: Ретро

Въпреки, че рамките са изработени от пластмаса то за сметка на това стъклата са от най-висок клас на защита. Този лимитиран аксесоар е с акцент върху рамките. Като те са надписани с малки златни букви. А защитните щифтове са инкрустирани с блестящи камъчета.

Преди няколко месеца британският премиер Тереза Мей се появи със същия модел на Булгари, който бе съчетала с огърлица от диаманти. А е известно, че тя е почитателка на скъпите и модерни произведения.

Снимка: Ретро

Нашенската първа дама също бе комбинирала скъпарските си очила с бижута. Тя носеше кръстче на колие на врата си. За което се знае, че никога не сваля. И уникална брошка на ревера си изработена от дизайнерката Ина Асса. С вплетена в нея българска шевица. Подобна брошка Деси Радева дари на английската кралица. Която прие нея и президента през есента на 2018г. Дарът е поръчков и изработен от сребро в комбинация с камъни „Сваровски”, предават от електронното издание retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар