Деси Радева шашна с впит гащеризон и бели маратонки (Вижте ги на пазар с президента – Фото)

Гласувайте за статията

Деси Радева обикаля бутиците с президента, първата дама и държавния глава се разхождат пеш с охрана на НСО

Деси Радева и президентът направиха един тур по магазините като обиколиха любимите бутици на първата дама в близост до президентството.

Снимка: България днес

Двойката се разходи пеш тъй като двата луксозни магазина, на които е почитателка госпожа Радев са много близко до „Дондуков” 2. ВИП семейството б обградено от служители на НСО. Които стриктно следяха за тяхната безопасност, пише bgdnes.bg.

Първата дама събра погледите на случайните минувачи. Които бяха впечатлени от облеклото й. Тя бе с впит по тялото черен гащеризон, който очертаваше извивките на фигурата й. С прясно боядисана коса Деси бе сложила бе тъмни очила, а в ръката си носеше маркова чанта. Но забележете, на краката си бе обула снежно бели маратонки. Които разваляха иначе елегантния й вид и изглеждаха нелепо до официалните обувки на съпруга й. Президентшата не пропусна да кимне на хора, които я разпознаха.

Снимка: България днес

През цялото време на обиколката си Радев и неговата половинка се държаха за ръцете. Досущ като влюбени тийнейджъри, забелязаха столичани. Първата дама посети предпочитаните от нея бутици. От които се сдобива с официалните си тоалети когато придружава президента на официални визите. Прави впечатление, че там обикновените дрехите се продават за около хилядарка. А цените на по-луксозните се търгуват за по няколко бона, предават от hotarena.net.

Десислава Радева често може да бъде забелязана по време на шопинг из столичните бутици и молове. Но винаги е охранявана от гардовете си. Дори когато води със себе си по някоя своя приятелка. Която да я консултира какво да избере.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар