Деси Радева става на 50 без тържество (Президентшата упорито крие годините си – Снимки)

Гласувайте за статията

Деси Радева крие възрастта си, но днес първата дама има юбилей и става на 50

Деси Радева, която стана първа дама и е съпруга на президент не празнува официално рождените си дни. Като всяка суетна жена тя упорито крие годините си, но днес тя има 50 годишен юбилей.

Нейният живот е пълен с тайни и противоречия като личността й често да се свързва с някой скандал.

Снимка: Ретро

На 9 юли през 1969 г в семейството на Желяза и Кирил Генчеви се ражда момиченце. Бебето не сплотява семейството и майката и бащата се развеждат още докато малката Десислава е ученичка. Родителката й едва свързва двата края и е принудена за да я издържа да се труди на няколко места.

Деси постъпва в Бургаската езикова гимназия, но я изключват заради скандал с даскала по физическо. Девойката постъпва в селско школо.

Като гимназистка бъдещата президентша заработва пари като модел. На такова едно модно ревю се среща с Румен Радев. Въпреки, че я харесва и се запознава с майка й пилотът избира изтребителите вместо нея.

Две години по-късно бъдещата първа дама пристига в столицата, но не я приемат да учи журналистика и тя се отказва от следване. За да подпомага семейния бюджет започва работа във фабриката за рибни консерви „Славянка”. За която казва, че все още не може да се отърве от миризмата на риба.

Започва да учи в „Лесо-техническия университет”, но не й е отредено да го завърши защото избира да се премести в УНСС със специалност „Финанси и кредит”.

По време на студентството си изкарва пари като сервитьорка в Студентски град. Но съдбата й се преобръща когато среща Слави на купон и става негова секретарка доста години. Именно учиндолеца я разубедил да не напусне България и тя става пиар на ВВС.

Снимка: Ретро

Деси Радева има и брак зад гърба си с Георги Свиленски и един син от него Страхил, предават от Ретро.

Вижте живота на първата дама в снимки!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар