Деси Радева се пусна по минижуп в нощен бар (Вижте какви крака показа на 50 – Снимки)

Гласувайте за статията

Деси Радева заряза официалностите, облече минижуп и събра погледи с дългите си крака

Деси Радева и президента този уикенд решиха да разпуснат. Семейната двойка отдели време за малко забавления в нощен клуб. Където пийнаха по нещо и слушаха хубава музика.

Очевидци разкриват, че държавния глава и неговата съпруга се появили в столичен пиано бар, където се насладили на изпълненията на Георги Христов. Президентът и първата дама искали да останат незабелязани от другите посетители, но не им се получило.

Още на първото си изпълнение певецът издал от сцената, че Радев и половинката му са сред гостите. Като подчертал, че е политически неутрален, но иска да ги поздрави със следващата песен.

Думите на Георги Христов предизвикали овации. А с първите акорди на парчето естрадният изпълнител обявил, че може да има четири годишни сезона, но в България са пет. Тъй като съществува и сезон на любовта. Музикалния му поздрав към президентското семейство бил „Повтаряй ми, че ме обичаш”.

Деси Радева се пусна по минижуп
Снимка: ПИК

От снимките, които се разпространиха в социалната мрежа се вижда, че първата дама е избрала интересен стайлинг за вечерта. Далеч от всякакви условности Деси Радева бе облякла черен потник и карирана пола. Чиято  дължина е доста над коляното. А перфектните си дълги крака бе обула с плътни черни чорапогащи.

Редом с нея и президентът бе заложил също на дрехи неглиже – синя риза и най-обикновени дънки, предават от ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар