Деси Радева пробутва старите си рокли на доведената си щерка Дарина (Вижте как я изложи – Снимки)

Гласувайте за статията

Деси Радева облича доведената си дъщеря в старите си рокли, красивата Дарина доизносва дрехите на мащехата си

Деси Радева показа върховен снобизъм. Първата дама пробутва старите си тоалети на доведената си дъщеря Дарина Радева. Красивата тийнейджърка бе стъкната с една от най-носените рокли на мащехата си на посрещането на папа Франциск.

Президентската щерка лъсна в дреха, която втората й майка вече бе обличала няколко пъти на различни събития. Девойката, на която не й се нравят официалните дрехи била принудена да се стъкне за така празника без да знае, че някой ще забележи, че дрехата й е стара и мащехата й вече се е фукала с нея. А самата госпожа Радева няма как да не е била наясно, че момичето ще бъде снимано и все някой ще се досети, че й износва дрехите, предават от pik.bg.

Снимка :ПИК

Сред събралото се множество се пусна слух, че съпругата на президента нарочно е дала на завареницата стар тоалет за да я изложи. Но пък Дарина е одрала кожата на майка си и впечатли множоедтвото с неподправената си хубост. Въпреки гафа на мащехата си.

Снимки: ПИК

Въпросната рокля, която е разкроена и комбинирана с бели маншети и бяла панделка веднага направи впечатление на смаяните софиянци. Те заподозряха, че Деси Радева е наконтила така доведената си щерка защото тя няма подходящи дрехи за такива събития.

Но обвиниха президентшата, че може да харчи стотици левове за тоалети от световно известни дизайнери, а с президента не могат да купят една свястна рокля на дъщеря му. Която в гардероба си предпочита да има младежки и спортни облекла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар