Деси Радева с моден гаф в Пекин (Вижте как се изложи с прекалена шарения)

Гласувайте за статията

Деси Радева пак сгафи с тоалет, лъсна в Пекин като пъстропера птица, китайката я отвя със стил

Деси Радева придружава президента на официална визита в Пекин. Двойката бе посрещната от колегата на Румен Радев китайския държавен глава и първата дама.

Нашенската президентша бе избрала да се облече с пъстроцветно ципао на големи ярки цветя като реверанс към любезните си домакини. Такава почит не случайно явление сред нежната дипломация. Но вместо да се наконти с този шарен аналог на местните традиционни тоалети, който я прави да изглежда като цветна леха можеше просто да избере дреха от китайски дизайнер. Или пък тоалетът й да е решен в символичните за държавата цветове.

Снимка: ПИК

Прекалено яркия стил изигра лоша шега на госпожа Радева. Оказа се, че в сравнение с този на домакинята е в пълен контраст. Първата дама на Китай бе заложила на първокласен елегантен тоалет от три части в класическите цветове черно и бяло. Пън Люиен изглеждаше изключително стилно в сравнение с гостенката си от България.

Президентшата на Китай е много интересна като личност. По света е известна единствено като съпруга на Си Дзинпин, но в родината си я познават като популярна певица. Преди да се омъжи за него тя е имала повече слава, пише ПИК.

Първата дама на Китай е професор по музикология и е бивш военен генерал.

Снимка: ПИК

Истинска цветна експлозия настана когато първата ни дама се разходи из Пекин с още по-шарен тоалет. Целият на божури и рози, а на ръкавите с воланчета, предават от bgdnes.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар