Деси Радева втрещи с кичозни цикламени пантофи в САЩ (Вижте модния й гаф – Фото)

Гласувайте за статията

Деси Радева с нов моден гаф при Тръмп, първата дама лъсна по цикламени пантофи

Президентът и Деси Радева бяха на среща с американския президент и неговата съпруга Мелания Тръмп. Това се случи по време на прием, който Доналд и първата дама дадоха по случай 47-та сесия на ООН.

За кой ли път появата на българската първа дама не ни изненада с нищо добро. Напротив, Десислава Радева бе накипрена с тоалет  в пастелно синьо. Цвят, който излезе от мода миналата година. Но това не е най-големия гаф на президентшата. Незнайно защо тя бе обула ярки цикламени пантофки. Сякаш закупени от Илиянци от някой китайски мол. На поглед се набива и коланчето, с което бе стегнала талията си. Като единственото му предимство е, че е в тон с вратовръзката на държавния ни глава.

Снимка: Фейсбук

На фона на перфектната Мелания, която блести с класа и стил в черен гащеризон нашенката изглежда като кръпка на общата снимка. Тя сякаш не си е на мястото на фотото, на което останалите трима са облечени безупречно и са спазили всички изисквания по протокол, предават от ПИК.

В коментарите хора пишат, че Деси Радева редом до Мелания сякаш е излязла от магазин за намалени цени. Силвия Христова казва във Фейсбук: „Явно моят вкус не съвпада с този на Радева и нейната дизайнерка.Ужасна рокля, ужасен грим, ужасна прическа! Как за толкова време и след толкова грешки нито дизайнерите, нито съветниците, нито самата Радева не схванаха, че късото ръкавче не върви на нейните рамене на плувкиня! За нея е 3/4 ръкав – събира раменете и показва хубавите и китки. Това с цвета на колана и обувките си е недоглеждане пак на дизайнерката. За тоалета се подбират съответните обувки и никакви импровизации не се допускат.Извинявайте, но се е облякла, все едно е на градинско парти!Хайде сега ме изяжте под коментара, но това ми е мнението!”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Деси Радева втрещи с кичозни цикламени пантофи в САЩ (Вижте модния й гаф – Фото)”

 1. Lili

  сеп. 26. 2019

  Ugas

  Reply to this comment
 2. МКАСВ

  сеп. 27. 2019

  По кичозна първа дама България не е имала от Деса. То бива, бива безвкусица, но това вече е извън пътя. Срам за българските жени.

  Reply to this comment

Добавете коментар