Деси Радева с байганьовска издънка в Чикаго (Потрес фото)

Гласувайте за статията

Деси Радева с непростим пореден гаф, първата дама се крие зад контейнер с боклук и пуши на публично място в Чикаго

Деси Радева този път не е критикувана за поредна модна излагация. Съпругата на президента падна в капана на собствените си пороци. Заснеха я как се крие до кофите с боклука и пуши докато Румен Радев се среща с българите в Чикаго в българската църква.

Госпожа Радева бе снимана в много срамна ситуация. Особено за нравите в Америка. По цял свят се знае, че пушенето в страната на неограничените възможности е крайно неприемливо. Особено за жена със статута на първа дама. Даже клошар не би си позволил да тръгне с цигара в ръка, а камо ли някоя дама.

Снимката на Десислава Радева бе публикувана от нашата журналистка Ваня Влашка, която от много години живее зад Океана и е присъствала на срещата с президента. Дамата е разочарована от неприличното държание на първата ни лейди. Която е изглеждала потресаващо до контейнерите с отпадъци с фас в ръката и в компанията на други две жени.

И представете си картинката как служител на „Сикрет сървис” ги охранява докато дамите задоволяват  никотиновия си глад. Бившата спортна журналистка донякъде като пушач разбира госпожа Радева. Но в никакъв случай не я оправдава когато представя България в ролята на първа дама, предават от pik.bg.

Госпожа Влашка смята, че Деси Радева трябва да се осведоми предварително за нравите в съответната държава, която посещава. И да не се излага, скрита зад контейнерите с боклук. Поведението й напомня за Алековия Бай Ганьо срамещ родината ни из Европа.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар