Деси Банова стана за смях в Черешката (Екс синоптичката се прави на журналистка, не спря да приказва)

Гласувайте за статията

Бившата синоптичка от момиче, което съобщава прогнозата се направи на журналистка

Деси Банова или сега госпожа Плевнелиева е една от новите участнички в кулинарното шоу „Черешката на тортата”. Третата съпруга на експрезидента Росен Плевнелиев още с първото си появяване си спечели неодобрението на зрителите.

Цяла вечер блонднката не даде думата на някой друг
Снимка: Фейсбук

Макар все още да не е показала каква домакиня е, блондинката на първото си гостуване при учителя Емил Джасим, влезе в ролята на журналистка. След като взе думата, Деси не спря да говори и да задава въпроси, като по този начин иззе ролята на домакина и му отмъкна шоуто в първата вечер.

В дома на актрисата Симона Халачева, която гледахме като главната счетоводителка в лекарския сериал „Откраднат живот” се повтори същото. Зрителите, които смятат актрисата за фаворитка на новия сезон на кулинарното шоу се гневят и възмущават от поведението на Деси Плевнелиева.

Зрителите се смеят на новоизлюпената журнлистка

Най-яростни критики бившата тв звезда отнесе заради факта, че се прави на журналистка. Само дето образованието й няма нищо общо с журналистиката. Амбициозната дама е завършила УНСС със специалност туризъм. А после дълги години работи в телевизията като чете прогнозата за времето.

И въпреки, че няма намерение да се връща на работа, тя иска всички да я знаят не като момиче на времето, а като сериозна журналистка, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар