Деси Банова стана втората Деси Радева! (Вижте с какви привилегии се ползва синоптичката)

Гласувайте за статията

Деси Банова си живее като истинска Първа дама!

Откакто е жената до Росен Плевнелиев, животът на Деси Банова коренно се промени. Тя винаги си е живяла на широко, но сега се ползва с уникални привилегии, за каквито колежките й могат само да й завиждат. Красивата блондинка вече рядко може да бъде забелязана да се придвижва със собствената си кола.

Причината е, че благодарение на Плевнелиев се е уредила с ескорт като на Първата дама Деси Радева. Любимият на Деси Банова и до ден-днешен се ползва с охрана от НСО и се придвиждва с бронирана лимузина. Именно това лъскаво и свръхскъпо возило почти всеки ден паркира пред сградата на Нова телевизия.

Плевнелиев е разпоредил охраната и шофьорът му, за които плащат данъкопалтците, да бъдат на разположение и на неговата нова любима. Така Деси Банова маха на всички завистници от задната седалка на бронираната лимузина. А бившият държавен глава не пропуска да й кавалерства. След като прикюлчат ежедневните си ангажименти, влюбените гълъбчета са ескортирани до техния вече общ дом в затворен комплекс в полите на Витоша, пише blitz.bg.

Деси Банова удари кьоравото

Деси Банова удари кьоравото

Освен това, Деси Банова си обикаля света уж по работа заедно с любимия си. Разбира се, разходите й минават между капките и натежават на сметката на Плевнелиев. А из коридорите на Нова телевизия вече се шушука, че шефката на синоптичките нищо чудно скоро да напусне поста си, за да се отдаде на своите останали дейности. И те сякаш никак не тъжат от този факт, защото и без това е вирнала нос до небето в последно време…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар