Деси Банова се тунингова заради Плевнелиев (Синоптичката си клъцна носа, мисли за още пластики – Фото)

Гласувайте за статията

Деси Банова си коригира носа, за да изглежда по-добре за Плевнелиев

Деси Банова се тунингова заради Росен Плевнелиев. Очевидно синоптичката е готова на всичко, за да бъде с перфектна визия. И да се харесва на бившия президент, когото успя да върже с брак и дете.

Прясната булка вече започна да се тунингова, като най-първо поправи носа си.

На снимката ясно се вижда че предната част на обонятелния орган е стеснена и леко повдигната, пише Hotarena.net. Това изцяло променя визията на красавицата. Явно предишната месеста форма на носа не се е нравил на Деси.

Деси Банова

Снимка: Списание Ева

Близки до екс синоптичката споделят, че тя е готова на всичко, за да изглежда перфектна. Веднъж хванала златната кокошка, нямала намерение да я изпусне, заради някоя засукана и по-млада мацка.

Преди време се заговори, че е започнала и процедури с т.нар. „вампирски“ лифтинг, чрез който кожата на шията и лицето се подмладява с години. Банова се е подложила на ускорена терапия от последователни процедури в продължение на няколко месеца, за да изглежда перфектно за сватбата си с Плевнелиев.

Koлeжĸитe ѝ Гepи Maлĸoдaнcĸa и Hиĸoл Cтанкулова злобеели из ĸopидopитe нa Нова, че скоро бившата им колежка ще заприлича на плeймeйтĸa и манекенка в eднo.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар