Деси Банова се разсърди, че я канят за синоптичка (Госпожата се има за сериозна журналистка)

Гласувайте за статията

Госпожа Плевнелиева  обидена, че не й предлагат собствена рубрика, а ще замества бременните си колежки

Деси Банова, последната госпожа Плевнелиева получи предложение от Нова тв да се върне от есента на екран. След като стана ясно, че Никол Станкулова и Гери Малкоданска излиат в майчинство от ръководството на медията се видели в чудо кой да замести липсващите красавици от прогнозата на времето.

В Нова тв остават само Лора Георгиева и Ники Василковски, върху които пада цялата тежест да застават пред картата с градусите по време на всичките емисии. Затова от телевизията направили оферта на Десислава Банова, която има дълъг опит пред камерата.

Госпожата обаче вместо да се зарадва, че е търсена взела, че се обидила. Блондинката заявила в прав текст, че държи да има своя рубрика или да води собствено  предаване. „Мина ми времето, когато съобщавах прогнозата”, ги отрязала екс президентшата.

На госпожа Плевнелиева й писна да стои вкъщи, но не иска да е синоптичка

Половинката на Росен Плевнелиев макар да няма журналистическо образование се има за сериозна журналистка и я хващало яд когато й викат „синоптичка”, а и тази работа не й се вижда престижна. А нейни дружки разкриват, че вече й омръзнало да седи вкъщи и да е само майка и съпруга.

Банова отдавна си е наумила да продължи да води „Историте на успеха” , в която разказваше за успелите българи в чужбина. Но за момента от медията й заявили, че няма свободно ефирно време за това предаване, но пък може да се изяви на старото си поприще, предават от ХотАрена.нет, цитирайки „Уикенд“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар