Деси Банова се поболя от суеверие след раждането (Вижте как се пази от зли очи – Фото)

Гласувайте за статията

Деси Банова вманиачена на тема уроки, президентската съпруга се накичи с талисмани против зли очи

Деси Банова рядко може да се види на папарашки снимки. Но бившата синоптичка преди дни бе снимана от фотографите на „България днес” по време на обяд с приятелка.

Втората съпруга на експрезидента Росен Плевнелиев бе видимо угрижена и притеснена. Макар да се бе облякла в черна рокля от дантела за срещата с дружката си Деси не бе в приповдигнато настроение.  По-скоро изглеждаше тревожна.

Нейни близки говорят, че новата госпожа Плевнелиева направо се е поболяла от суеверие, след като роди сина си Йоан. Страхувала се много да не урочасат семейството й, защото много хора й завиждали на щастливия  брак с Росен Плевнелиев.

Снимка: ХотАрена

От снимката се вижда, че екссиноптичката е вързала на ръката си червен конец. А на него виси и златно сърчице.

Банова не спря да говори с приятелката си през цялото време, докато обядваше с фетучини. Не стана ясно дали й се оплаква за нещо. По време на приятелската им раздумка телефонът на блондинката звънна и Деси проведе важен разговор.

От мимиките на лицето на красавицата стана ясно, че нещо я мъчи и е разтревожена. Пред заведението, в което протече обяда бе паркиран и лъскавия джип. С който половинката на Плевнелиев катастрофира миналата година – напълно ремонтиран, като чисто нов, предават от ХотАрена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар