Деси Банова раздели Росен Плевнелиев от децата му! (Всичко за семейната драма)

Гласувайте за статията

Деси Банова е станала повод за раздор в семейството на Росен Плевнелиев!

Паралелно с обявяването на връзката си с Деси Банова, президентът оповести и че вече официално е разведен бившата си съпруга Юлиана. Двамата от години бяха семейство просто на хартия и едва дочакаха края на мандата му, за да се разведат. Сега и двамата са свободни да живеят своя живот. Но начина, по който Росен Плевнелиев е избрал да го направи, никак не се нрави на децата му!

Президентът и бизнесмен има двама синове от Юлиана – Асен на 12 години и Павел на 7 години. След развода двамата са постигнали споразумение хлапетата да живеят с майка си. А на гости на баща си ходят веднъж, в края на седмицата. Откакто той се е залюбил с Деси Банова, обаче, момчетата нямат никакво желание да ходят в дома на Росен Плевнелиев.

Децата може да са малки, но добре разбират какво се случва. Те не могат да приемат, че тате си има нова жена и тя им се прави на майка. Синоптичката също има син от бившия си мъж и е доста напориста да го сприятели с децата на президента. Но май това няма да се случи скоро, пише „Уикенд“.

Деси Банова никак не е любимка на децата на Плевнелиев

Деси Банова никак не е любимка на децата на Плевнелиев

Съседи на Росен Плевнелиев свидетелстват, че той е в доста обтегнати отношения със синовете си. Те дори не искат да го целунат и прегърнат за „довиждане“ и си личи, че по задължение ходят в дома, където вече се подвизава и Деси Банова. Асен и Павел не могат да приемат, че баща им ще се грижи за чуждо дете като свое, както и че не им е казал, че вече е заменил майка им с друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар