Деси Банова ражда на живо?! (Гала праща камери и в болницата заради рейтинг)

Гласувайте за статията

Деси Банова спасява рейтинга на Гала, блондинката ражда на живо по телевизията в „На кафе”

Деси Банова комай ще се превърне в най-досадната половинка на президент. Синоптичката, която е бременна и ще мине под венчило с най-богатия до сега държавен глава не спира да занимава зрителската аудитория на приятелката си Гала с личните си преживявания макар, да се жали, че не иска да я притесняват.

Кадри от „На кафе“

Бременната хубавица от миналата есен периодично се появява в предаването на водещата. Която следи под лупа как се развиват отношенията й с Росен Плевнелиев. А сега и как протича бременността на Деси.

Лансирането на ВИП двойката в будоарното предаване на плевенчанката вече й носело черни точки сред шефовете на медията. Които били на мнение, че Гала досажда като кани Банова да разказва за личния си живот начесто.

Недоволни били и зрителите, които били възмутени от блондинските разкази, с които Деси запълвала ефирното време на приятелската си как се развива връзката й с Плевнелиев и как протича бременността й. Колко пъти е повръщала, колко кила е качила и разни други битовизми.

Водещата вече била предупредена от висшестоящите, че досадните гостувания на бъдещата трудно мога да спасят оредяващия рейтинг на дамското предаване.

Но от екипа на Гала вече доволно потърквали ръце какъв удар ще направят в новия сезон „На кафе”. Гениалната идея била да включат Деси Банова директно от родилната зала по време на появата на малкия Плевнелиев. Или пък да покажат родилката непосредствено след раждането, предават от pik.bg.

Смятали, че ще достигнат рейтингов бум. Да припомним, че преди седем години синоптичката бе показана на зрителите на „Здравей България” в сутрешния блок директно от стаята си в болница „Шейново” минути след като роди дъщеричката си Йоанна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар