Деси Банова призна: С Плевнелиев планираме бебе! (Вижте какво разкри за връзката им)

Деси Банова призна: С Плевнелиев планираме бебе! (Вижте какво разкри за връзката им)
4 (80%) 1 vote

Деси Банова отговори на слуховете, че е бременна от Росен Плевнелиев.

Тази седмица президентът Росен Плевнелиев изненадващо потвърди, че има връзка с Деси Банова. Това признание стана наложително заради силния медиен натиск върху най-новата светска двойка. Какво ли не вече се изписа за отношенията им и всичко се оказа истина. Освен едно – бременността на синоптичката.

Заговори се, че Деси Банова чака дете от президента. По тази причина той е побързал да оповести връзката им, преди да й е проличало. От тогава насам, красавицата стана най-коментираната и търсена жена в България. Тя все още не иска да говори открито за връзката си с Росен Плевнелиев, но коментира новината, че чакат бебе.

Не съм бременна от Росен, въпреки че много искам. Засега не бързаме, каквото стане”, коментира Деси Банова. От думите й стават ясни две неща – че бебето все още не е на път, но и това ще стане скоро! Както и Плевнелиев коментира, двамата не искат да си правят сериозно планове за бъдещето, но знаят, че искат то да бъде общо. И двамата имат деца от предишните си бракове. Но това определено не ги спира да мечтаят за общ наследник.

Дори напротив – Деси Банова вече е поставила този въпрос на дневен ред.

Но двамата с президента са се разбрали да изчакат шумотевицата около връзката им да утихне, а и да се установят подобаващо за семейство с дете. Двамата вече живеят заедно в апартамента на Плевнелиев в тузарски затворен комплекс, който е построен от неговата строителна фирма.

Все пак, влюбените са двойка едва от няколко месеца. Но, ако съдим по любовното минало на синоптичката, надали ще пропусне възможността да дари с наследник един президент. та това си е златен шанс, веднъж в живота, пише hotarena.net.

Деси Банова със сигурност няма да изпусне златната си възможност

Деси Банова със сигурност няма да изпусне златната си възможност

Росен Плевнелиев пък е толкова влюбен в Деси Банова, че е готов да изпълни всяко нейно желание. Не пести средства за всевъзможни глезотии, а наскоро са били и на Малдивите. Разбира се, за подобна сериозна крачка, каквато е едно дете, предпочита да мине още време. А докато то минава, той отново затвърждава имиджа си на мъж под чехъл. Запознати твърдят, че синоптичката го строява в две редици и дори го е нагърбила с редица домакински задължения.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар