Деси Банова – Плевнелиева в топ форма на новогодишния купон на Нова (Вижте как се забавлява)

Гласувайте за статията

Деси Банова заряза бебе и съпруг, синоптичката на щур новогодишен купон

Деси Банова – Плевнелиева е в топ форма след раждането. Красивата синоптичка, която дари със син президента Плевнелиев през септември се е отдала на луди танци и забвления в софийски клуб, който е близост да НДК.

Блондинката бе на партито по случай Новата година, което медията спретна за своите служители. Тя остави съпруга си и малкото си бебе за да посети събитието. С червената рокля, която бе избрала за празника и с елегантната си фигура младата майка изглеждаше досущ като Снежанка.

Снимки: Блиц

Деси събра погледите на присъстващите с идеалната си визия. Никой не може да повярва, че изглежда така страхотно и толкова секси макар от раждането да са минали едва два, три месеца.

Снимки: Блиц

Според хора, присъствали на купона новата госпожа Плевнелиева била първа на дансинга. Заедно с Мария Игнатова, която бе водеща не спрели да се забавляват през цялото време.

Мария Игнатова
Снимки: Блиц

Деси призна, че обожава танците и хубавата музика. Дори се зарече да открие дансинга с Ники Дойнов каквато традиция имат всяка година, предават от blitz.bg.

Снимки:Блиц

Още една синоптичка празнува на партито. Гери Малкоданска, която вече се завърна от вчера на екран отбеляза на празника първия си работен ден след майчинството. Червенокосата красавица бе ослепителна в елегантен черно-бял тоалет и удивително слаба. Нейната половинка преди дни обяви, че Гери ще се върне скоро на екран защото много си обича работата, а и има кой да й помага в отглеждането на малкия Лео.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар