Деси Банова окончателно аут от Нова ТВ (Изтриха името на синоптичката от списъка с лица на медията)

Гласувайте за статията

Деси Банова няма да се върне на екран

Деси Банова окончателно е напуснала Нова телевизия, издадоха познати на блондинката. Бившата синоптичка поне за момента се е отказала от своята телевизионна кариера и е предпочела да развива собствен бизнес с активното съдействие на мъжа си Росен Плевнелиев. Чаровната блондинка слезе от телевизионния екран, когато роди сина си от Росен Плевнелиев.

Деси Банова

Снимка: Фейсбук

Това стана в първия ден на октомври 2018г. Платеният отпуск по майчинство на бившата синоптичка изтече на 1 октомври миналата година, а в края на ноември свършиха и двата месеца платен отпуск, които й се полагаха за тези две години майчинство. Но тя все още не се е появила обратно на екрана. В същото време още преди три години е регистриралата фирма за консултантска дейност. Според слуховете Деси е напуснала окончателно телевизията само че по неизвестни причини все още не го е обявила.

По-интересното обаче е, че и от Нова не са го обявили. Нещо повече – името на Плевнелиева фигурира в официалния списък с лицата на медията, и то в качеството й на водеща на прогнозата за времето. Любопитно е, че в този списък не е включена новата синоптичка Лора Георгиева, въпреки че тя вече цял месец води емисиите. Лора е назначена на овакантеното място на напусналата Деси, пише „Уикенд“. Неслучайно тя се появи в ефир в началото на декември – точно когато изтече и последният ден от платения отпуск на госпожа Плевнелиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар