Деси Банова обикаля света по луксозни почивки (Вижте как я глези Плевнелиев – Снимки)

Деси Банова и Росен Плевнелиев обиколиха земното кълбо

Деси Банова си намери истински мъж-мечта. Откакто са семейство с Росен Плевнелиев не спират да обикалят света. И макар, че станаха родители на малко дете те са обиколили почти цялото земно кълбо.

Естествено грижите по мъника Йоан поема тъщата на президента. А повечето екскурзии на младите родители са свързани с ангажиментите на Росен в различни точки на планетата.

Снимкла: Ретро

Бившата синоптичка е плътно до своя любим по конференции и важни световни форуми. Освен това след всяко подобно събитие двамата остават за по няколко дни в съответната страна като се любуват на природни забележителности и на романтиката си.

На снимките от личния им архив може да се установи, че през последните няколко месеца Банова и Плевнелиев са били в Рим, Ню Йорк, Шанхай, Ниагарския водопад и Атина.

Екпрезидентът и настоящата му съпруга са се снимали за спомен пред Пантеона в Рим. Насладили се на гледка на нощен Ню Йорк от покрива на Емпайър стрйт билдинг, който е най-високия небостъргач в света.

Снимка: Ретро

Непознати китайски бизнесмени ги поканили да им гостуват като ги изненадали с разходка по реката. А после ги гостили в пищна вечеря с пет степенно меню. Специалитетите били приготвени буквално пред очите им от един от топ готвачите на Китай, предават от Ретро.

По време на краткото си пребиваване в София Деси и Росен рядко се задържат в големия град. Като един страстен скиор редовно води жена си през уикендите по нашенските зимни курорти.

Вижте още много снимки, предоставени от Ретро  в галерията!

1 коментар
  1. Име (задължително) казва

    За сметка на хората, призидента на застрахователната компания Олимпик

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.