Деси Банова направи Росен Плевнелиев баджанак с Бербатов (Вижте другите звезди в любовния й списък)

Гласувайте за статията

Деси Банова крие дълъг любовен списък, Росен Плевнелиев стана баджанак с Бербатов и още няколко бг звезди

Деси Банова, която е новата любима на президента може да изглежда скромна и свенлива жена, но като всяка красавица крие любовно тефтерче. В което се мъдри списък с доста пикантни имена, с които синоптичката е имала гореща връзка.

Според слуховете в любовният списък се нареждат известни бг спортни и светски лъвове. Като например към тайните й забежки се причисляват Крум Савов и скандалния репортер Васил Иванов. Но определено най-забележителните й завоевания са футболните шампиони Димитър Бербатов и Христо Стоичков.

Пред чара на русокоската не може да устои Бербо. Двамата се вижда за първи път през 2003 година по време на церемонията „Футболист на годината”. Митко не остава безразличен пред красотата на Деси. Която асистира на водещия Крум Савов. Именно той ги сватосва като запознава очарователната си колежка с футболната звезда, предават от pik.bg.

Следва покана за среща. Митко я взема от вкъщи с елегантното си беемве с затъмнени стъкла. Стига се до първа целувка, за което говори самата синоптичка. Която не крие, че е имала двумесечна афера с бъдещия най-скъпо платен у нас футболист.

Според градските легенди пак Крум Савов я запознава с Модерния ляв. Въпреки, че Деси Банова смята това за абсурден слух признава, че легендарният Христо Стоичков я е возил с колата си, но не са били гаджета. Новата любима на Росен Плеввнелиев е убедена в това, което говори, но май никой не й вярва на твърденията.

Крум Савов пък не веднъж се е фукал, че всичките красавици от прогнозата на времето са минали през чаршафите му. Така бившият държавен глава се сдоби наведнъж с много баджанаци.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар