Деси Банова крие тайно минало (Пикантни разкрития + защо е била асистентка на Астор?)

Деси Банова крие тайно минало (Пикантни разкрития + защо е била асистентка на Астор?)
2 (40%) 1 vote

Деси Банова крие тайно минало, половинката на Росен Плевнелиев не винаги е била тв звезда

Деси Банова, която дари със син президента Росен Плевнелиев е започнала кариерата си на звезда под купола на цирка. Много преди да стане новата госпожа Плевнелиева. Тя не иска да си спомня за времето, когато си е изкарвала прехраната като асистентка на фокусник.

Колаж: ПИК

Младата и красива Десислава Банова била асистентка не на кого да е, а на прочутия маг Астор. Хубавицата подавала на факира атрибутите за фокусите. Русокосата девойка участвала в коронния номер на магьосника като влизала в кутия, която виртуозът на ловките трикове завивал с черно платно и само след няколко секунди асистентката му мистериозно изчезвала.

За съжаление пътищата на Астор и Деси се разделят. А красивата блондинка трябвало да се пробва в друго поприще. Но никак не била горда с работата си в цирка и затова ревниво пазела в тайна този факт. Като завинаги го изтрила от автобиографията си.

Самият Астор споделя, че се запознал с Деси Банова по време на едно представление, в което участвал с Орфи.  И двамата илюзионисти били много впечатлени от физиката на младата девойка. Затова й предложили да им стане асистент.

Макар, че било за кратко магьосникът си спомня, че Деси се спарвяла отлично със задачата. Но дуета им се разсъхнал когато Астор заминал зад граница.

Тази година великият илюзионист щял да чества 55 години на сцената и 75 годишен юбилей и смятал да покани Росен Плевнелиев и Деси да му бъдат гости на двойния празник, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар