Деси Банова и Росен Плевнелиев се скриха в Гърция (Ново фото на двойката)

Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плевнелиев не са заминали за САЩ, а за съседна Гърция!

Вчера се появиха прелюбопитни папарашки снимки на Деси Банова и Росен Плевнелиев. Двамата са били засечени да си разменят нежности насред лондонското летище „Хийтроу“. Според непотвърдена информация, двамата са чакали полет за САЩ и дори са успели с малко хитрост да се сдобият с билети в последния момент.

Но тази информация се оказа далеч от истината. Факт е, че Деси Банова и президентът са били на летището в английската столица. Факт е и че се държат като влюбени хлапета, когато не са на българска земя. Но двамата са се отправили не към Страната на неограничените възможности, а към съседна Гърция. Както е известно, Росен Плевнелиев притежава имот в страната.

Яснота за поредния казус около светската двойка внесе водещата на „На кафе“ Гала. Тя подчерта, че синоптичката от Нова се чувства истински щастлива с президента. А двамата са се били оправили не към САЩ, а към Атина. И истината е, че не са се предредили за въпросния полет. Всички места са били заети и чинно са изчакали следващия самолет заедно с останалите пътници, пише blitz.bg.

Деси Банова и Росен Плевнелиев вече не крият любовта си

Деси Банова и Росен Плевнелиев вече не крият любовта си

Гала показа в национален ефир и ново фото на Деси Банова и Росен Плевнелиев, което те самите й били изпратили. На него двамата са прегърнати и усмихнати до уши. „Много са щастливи, много са влюбени, много им се радваме, истина е, че са заедно“, заяви водещата. Тя се похвали, че следващата седмица двойката ще даде първото си съвместно интервю в нейното предаване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар