Деси Банова и Росен Плевнелиев се разцелуваха на летището в Лондон (Уникални кадри)

Деси Банова и Росен Плевнелиев се разцелуваха на летището в Лондон (Уникални кадри)
3 (60%) 1 vote

Деси Банова и Росен Плевнелиев бяха заснети да интимничат на лондонското летище „Хийтроу“.

Вчера Деси Банова се появи в ранни зори на екран, за да съобщи прогнозата за времето. А веднага след ефир е побързала да стегне куфарите за поредното си далечно пътешествие със своя любим Росен Плевнелиев. Заради сериозно повишения интерес към техните персони в последно време, двамата не намериха желаното спокойствие дори в далечен Лондон.

Деси Банова и президентът бяха щракнати от наблюдателен българин, който се е оказал на точното място в точното време. Господинът на име Александър Митев се оплака в социалните мрежи, че не е могъл да се качи на полет от Лондон за САЩ, защото всички места са били заети. А последствие се е оказало, че в последния момент с билети са се уредили именно синоптичката и Росен Плевнелиев.

Е, подобна двойка няма как да не се ползва с преференции, дори и в чужбина! По непотвърдена информация, влюбените заминават за известно време за Страната на неограничените възможности, докато се поуталожи шумотевицата около връзката им, която се разрази в последните дни.

Деси Банова е измолила за отпуск, защото не се чувства в кондиция да върши задълженията си пред камерата. А и със сигурност й е доста по приятно в обятията на Росен Плевнелиев, отколкото в тв студиото. Влюбените гълъбчета не се свенят да си разменят ласки, когато не са на родна земя, пише blitz.bg.

Деси Банова получава прегръдка и целувка от Плевнелиев

Деси Банова получава прегръдка и целувка от Плевнелиев

Дори се вижда, че по-активният с тази дейност е самият президент. Явно наистина Деси Банова е успяла доста да го промени! А в замяна на това получава куп облаги и привилегии. Жалко само че изпусна възможността да стане Първа дама…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар