Деси Банова и Росен Плевнелиев пред развод? (Синоптичката проговори за брака си)

Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плевнелиев пред развод или…?

Деси Банова и Росен Плевнелиев са на път да сложат край на брака си. Това твърдят светски слухове, относно бъдещето на бившия президент и настоящата му половинка. Според мълвата, двамата от месеци не живеят заедно. Причините за разрива не са ясни, но по всичко изглежда, че различията в годините и характерите, започват да хвърлят сянка върху уж идеалния им семеен живот.

Запознати твърдят, че след поредица доста бурни спорове, двойката вече не живее заедно. Деси Банова взела дъщеря си Йоана и синът й с Плевнелиев — Йоан и се изнесла в друго жилище, напускайки семейното гнездо. Семейството обитаваше луксозна къща в затворен комплекс, построена от строителната компания на бившия държавен глава, пише „Уикенд“. Напоследък обаче Деси не се виждала из сградата, а експрезидентът видимо бил доста депресиран, вероятно заради раздялата им.

Само преди часове обаче синоптичката опроверга новината. В интервю за „24 часа“, Деси Банова заяви, че не само не се развежда, но е и „потресена от тази новина. Ние сме заедно, отглеждаме си децата заедно, обичаме се, подкрепяме се и няма и капка истина в това, което твърдят.“, каза още тя.

Деси Банова и Росен Плевнелиев се запознаха преди малко повече от три години. Двойката сключи брак скоро след това. А не много изненадващо, по-късно съобщиха, че ще имат и дете. Самата синоптичка призна, че първоначално не е мислела за второ дете. Но впоследствие решила да понесе изпитанията на една втора бременност заради съпруга си.

Деси Банова и Росен Плевнелиев няма да слагат край на брака си сн. Нова телевизия

Деси Банова и Росен Плевнелиев няма да слагат край на брака си сн. Нова телевизия

В момента двойката се грижи заедно не само за общия си наследник, но и за децата от първите си бракове. Плевнелиев има две деца от бившата си съпруга Юлияна, а Деси дъщеря — Йоана, от предишен брак. В момента самата Деси Банова се е отдала не само на грижите на двете си деца, но и на многобройни благотворителни каузи и проекти.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар