Деси Банова и Росен Плевнелиев посрещат Нова година с бебето в Банско (Още подробности)

Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плвнелиев с първа семейна Нова година, експрезидентът води новата си фамилия в Банско

Деси Банова и Росен Плевнелиев ще посрещнат Новата година за първи път като законно семейство. Те избрали да заминат за Банско заедно с новородения си син и дъщерята на новата госпожа Плевнелиева от предишната й връзка.

Деси Банова и Росен Пленелиев

 

Това ще е първото пътуване на сина им Йоан извън столицата. Припомняме, че общото дете на ВИП двойката се роди на 1 октомври.

Бъдни вечер и Коледа експрезидентът и новата му съпруга прекарали пак семейно, но в София. За новогодишната нощ обаче бившият политик и пресен баща предложил да спазят традицията и да празнуват заедно с приятелската му компания в красивия зимен курорт.

Макар да са с малко бебе на ръце Деси се съгласила. А заедно с експрезидентската фамилия щяла да пътува и 8 годишната щерка на Банова – Йоана.

Говори се, че майката на синоптичката щяла да придружи дъщеря си и зет си. Накъде без грижовната баба Лили. Която още от раждането на бебето била първа помощница на Деси в отглеждането му. Тя живее заедно с младото семейство още от самото начало когато проплака внука й Йоан, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Младата майка обещала да внимава с питиетата тъй като все още кърми наследника си. Ще наблягала на танците в Новогодишната нощ. Както е известно красавицата много обича да е първа на дансинга.

Преди една година влюбените Росен и Деси пак избраха Банско за новогодишния празник.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар