Деси Банова и Плевнелиев кръстиха сина си на пищно тържество (Снимки от празника)

Гласувайте за статията

Йоан на Деси Банова и Плевнелиев с кръщене като малък принц

Деси Банова и Росен Плевнелиев събраха родата на кръщенето на сина си Йоан. Който навърши една година през октомври 2019 г. Те почерпиха в изискан ресторант където бе празничното тържество.

Поканените били много на брой, досущ като за малка сватба, разкриват хора от персонала на заведението, което се намира в квартал „Манастирски ливади”.

Първо бил извършен ритуал в столичен църковен храм. След който гостите били приети в ресторанта. Където се възхитили на красивата украса. Бившата синоптичка за да не остане по назад от другите ВИП майки се постарала всичко да е изпипано до последния детайл.

Деси Банова на кръщенето на сина си
Снимка: Ретро

В чест на новото християнче залата била обсипана с многобройни балони и гирлянди. А на сладките изкушения като кексчета и всевъзможни други лакомства били изписано името му – Йоан.

Снимки: Ретро

Деси Банова като една модерна млада майка избрала за празника бяла рокля от дантела. И въпреки, че градусите навън били минусови тоалетът на блондинката бил без ръкави.

От снимките, които се разпространяват в социалната мрежа не става ясно дали другите две деца на Росен Плевнелиева са били на тържеството на по-малкия си брат. Но според слуховете големите момчета били в изключително добри отношения с баща си и новата му половинка. През миналото лято всички били заедно на почивка в хасиендата на експрезидента в съседна Гърция, предват от Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар