Деси Банова без парти за рождения си ден (Вижте как отбеляза празника си)

Гласувайте за статията

Деси Банова чукна 39, съпругата на експрезидента Плевнелиев не покани близки и приятели за празника си

Деси Банова на 15 февруари стана на 39 години. Половинката на Росен Плевнелиев не спретна пищен купон за празника си. Тя го посрещна в къщи само с близките си.

В социалната мрежа бившата синоптичка и звезда на Нова тв получи куп пожелания за празника си. Тя благодари на всички, които я поздравяват и се извини, че няма да почерпи заради грижите около бебето.

Снимка: Фейсбук

Младата майка споделя, че цялото й време е заето със занимания около малкия Йоан. Който проплака на 1 октомври предишната година. Чаровната блондинка сама отглежда бебето си и даже все още го кърми. И ако някой си мисли, че е наела скъпо платени бавачки да я отменят жестоко се лъже.

Макар да има такава възможност настоящата съпруга на президента Плевнелиев решила да не се доверя на чужди хора. Така, че наследникът й който е вече на 5 месеца обсебва цялото й време. Както и това на останалите хора от семейството.

Десислава Банова още преди да роди била категорична, че иска да поеме в свои ръце грижите за малчугана. Единствена достъп до хлапето имала майка й баба Лили. Която е неотлъчно до младото семейство и всячески им помага. Естествено и таткото понякога се включвал с помощта си.

Макар първите трепети и еуфорията около родителството да са отминали Росен и Деси изобщо не се отделят от бебето. Въпреки, че и за двамата Йоан не е първородно дете, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар