Деси Бакърджиева показа тайно родената си дъщеричка (Вижте снимка на Вивиан и сестра й)

Гласувайте за статията

Актрисата най-накрая показа новородената Вивиан, чийто баща почина без да я види

Деси Бакърджиева, която най-сетне проговори за голямата трагедия, сполетяла я преди време, но и щастието да стане майка за втори път, показа дъщеричката си Вивиан. Която роди през февруари

Това е първата снимка на малката принцеса, която е гушната от по-голямата си сестра, родена от актрисата когато е била на 25 г. Бакърджиева лаконично коментира фотото така:  My love❤️.

Ето ги двете щерки на актрисата – малката Вивиан и голямата Ана-Мария
Снимка: Инстаграм

Деси често е споделяла по време на интервюта, че с Ана-Мария са повече като приятелки и винаги й дава голяма свобода.

Д-р Хинова  от „Откраднат живот”преди няколко дни хвърли голямата бомба, че е родила второ дете на 42 г и така потвърди слуховете, които от известно време се носеха в публичното пространство. Сега след като няма какво повече да крие се похвали с двете си деца.

Актрисата сподели още, че таткото на второто й момиченце е нейна ученическа любов. Филип бил русокос и висок и двойката се събирала и разделяла в продължение на години. Но все пак Деси получила годежен пръстен, който ще пази до края на живота си.

Тя призна, че й предложил брак, но работел като инженер в Германия където се разболял от Ковид и починал от усложненията. Така нито видял бебето, което се родило в седми месец, нито се стигнало сватба. През сълзи Деси разказа, че не могла нито да го изпрати, нито да го погребе, но затова винаги ще е жив за нея, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар