Деси Бакърджиева показа за първи път лицето на бебето (Вижте каква сладурана е Вивиан – Снимки)

Гласувайте за статията

За първи път актрисата показа лицето на новородената си дъщеря

Деси Бакърджиева, която преживя голяма трагедия след загубата на бащата на бебето си най-сетне се отърси от депресията, благодарение на новороденото. Младата майка за първи път пусна снимка, на която се вижда лицето на Вивиан.

Момиченцето е истинска сладурана и който види снимката няма как да не поиска да го гушне. Малката принцеска е с цветна лента на главичката и със завивка в същия десен с принт на рози.

Малката принцеса е истински бонбон
Снимки: Инстаграм

За зла воля бащата на Вивиан си замина от коронавирус и не можа да се порадва на  момиченцето си, нито да го види. За него се разбра, че с Деси Бакърджиева се познават от ученическите си години . Филип е строителен инженер и бил в Германия където работи когато се разболял от китайския вирус, предват от life.dir.bg.

Вивиан е единственото нещо останало на актрисата от любимия й. Тя казва в интервю, че за нея малката й дъщеричка е вдъхновение, което й дава крила за много неща. А да си майка по-хубаво нещо от това няма на света.

Бакърджиева има и по-голяма дъщеря от предишна връзка. Тя се казва Ана-Мария и е на 18 г. Каката активно се включва в отглеждането на мъничето.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар