Деси Бакърджиева в разтърсваща изповед за смъртта на бащата на детето си: Той ме спаси от безпаричието! (Вижте разказа й)

Деси Бакърджиева в разтърсваща изповед за смъртта на бащата на детето си: Той ме спаси от безпаричието! (Вижте разказа й)
3 (60%) 1 vote

Деси Бакърджиева загуби бащата на второто си дете

Деси Бакърджиева, която призна преди седмици, че е станала тайно майка на момиче, разказа, че името на бебето Вивиан било избрано от таткото. Той обаче не можа да види дъщеря си, защото почина от ковид в Германия, където работи. „Името Вивиан беше избрано от моя Филип. Още когато бяхме в гимназията, той казваше, че ако има дъщеря, ще я кръсти Вивиан… и така избрах това прекрасно име“, сподели екранната доктор Хинова пред „24 часа“.

„Филип два пъти влиза в болница, като за смъртта му разбрах от друг човек, защото при второто му влизане той вече е бил много зле и не е можел да говори. Той беше от хората, които винаги бяха готови да се притекат на помощ, вярваше в доброто, не беше стиснат, даже понякога сме спорили за това. Не знам как успяваше винаги да ме убеди, че е прав. Умееше да ме разсмее и постоянно ме провокираше, че съм с оперирано чувство за хумор. Винаги беше готов да помогне, но когато той имаше нужда от помощ, нямаше кой да му помогне“, обясни Бакърджиева.

деси бакърджиева

Снимка: Инстаграм

Тя е категорична, че трябва да се вземе в ръце след трагедията заради двете си дъщери. „Имам две прекрасни деца, заради които си заслужава да продължа напред. Двете ми дъщери са моята светлина и вяра в момента. Голямата ми дъщеря Анна Мариа много ми помага и превръща всекидневните трудности в незначителни, разсмива ме и ми вдъхва кураж. Благодарна съм ѝ, че беше до мен в трудните моменти, за безсънните нощи и подкрепата“. С баща на детето си тя се запознала в гимназията. „Първо ми беше един от най-близките приятели. Когато за първи път се върна от специализация, аз бях с малката Анна Мариа в много тежък финансов период. Той ми подаде ръка и нищо не искаше в замяна“, върна се в спомените си Бакърджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар