Десислава шашна съда с убийствен минижуп (Певицата разходи сочни баджаци в оскъден тоалет – Снимки)

Гласувайте за статията

Десислава цъфна в съда със сочни баджаци, певицата смая с черен минижуп

Фолк певицата Десислава, която е свидетел по убийство се появи в Бургаския окръжен съд в черен минижуп. Пайнерката бе привикана да дава показания за кървавата трагедия на магистрала „Тракия” заради шофьора си, който блъсна и уби човек.

Макар фолакджийката да каза, че много се притеснява не се посвени да покаже краката си в съдебната институция. Които все още не са в оня перфектен вид, който би искала да имат. Певицата отскоро е на нова диета като топи кила със суровоядство. Но ефектът все още е минимален и й трябва доста време да влезе във форма. Но все пак добрата новина е, че има някакъв напредък с отслабването.

Снимка: burgas24.bg

Както споменахме тя трябваше да каже пред съда всичко за катастрофата край Карнобат. Певицата призна, че се прибирали от участие. Тя била на задната седалка и ровела в телефона си. Когато изведнъж чула уплашения глас на шофьора си, който натиснал спирачките.

Снимка: burgas24.bg

Деси с спомня как видяла, човек, който изскочил на пътя внезапно. След удара 20 годишния мъж умира от раните си макар, че певицата и водача на автомобила веднага му се притекли на помощ.

Пред камерата на Burgas24.bg притеснената певица признава, че дълго време след инцидента не смеела да влезе сама в банята. Имала чувството, че душата на мъртвия я преследва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар