Десислава умили с фото на синовете си (Вижте я на море с Майки и Борис)

Десислава умили с фото на синовете си (Вижте я на море с Майки и Борис)
5 (100%) 1 vote

Певицата трогна с мило фото на синовете си от плажа

Десислава провокира внимание с най-трогателната снимка на двамата си сина. Певицата, която е на море е гушнала порасналия Майки и хлапето Борис на фото от плажа.

Десислава гушка Майки и Борис
Снимка: Инстаграм

Русокосата гласовитка, която е майка на двама сина сподели, че с тях двамата се чувства най-щастлива. За съжаление на кадъра липсва половинката й Благой. Но той явно е направил снимката. А по лицето на Десислава можем да установим каква майчина любов изпитва и какво е безграничното й щастие да е в компанията на наследниците си.

Цялата фамилия на бившата пайнерка е заедно на заслужена почивка край морския бряг. А Деси не може да се нарадва на щастието да сподели всяка своя свободна минута с децата си, които са й най-скъпите хора в живота.

Напук на слуховете, че връзката на Деси и Благой няма да издържи за дълго заради възрастовата им разлика, двамата за все още заедно и демонстрират любовта си. Скоро бяха забелязани на тържеството по случай юбилея на певицата Лия.

Феновете на ангелогласната изпълнителка пък пожелават на своята любимка смело да върви напред, след решението й да гради самостоятелна кариера и смятат, че връщането й в „Пайнер” преди години е било грешка, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар