ДесиСлава съвсем се ошишка! (Певицата неузнаваема, вижте какви паласки отпра)

Гласувайте за статията

ДесиСлава съвсем му е отпуснала края, певицата вместо да слабее качва ударно кила

ДесиСлава не можа да влезе във форма след второто си раждане.  Тя шокира почитателите си с излишно тегло и тлъстинки. Бизнесменът Петко Димитров качи няколко видеа от нейно участие , на които певицата е повече от неузнаваема.

Гласовитата пайнерка вместо да станала по-елегантна година и половина след раждането се е сдобила с двойна гуша дебели ръце и бедра.

Снимка: Инстаграм

Според хора от най-близкия й кръг тя даде живот на сина си Борис в края на 2017 година. От бременността толкова много се наля, че стигна до 75 килограма. Които са твърде много за нея защото е миньонче.

Свидетели разкриват, че на участието си Деси била с мрежест чорапогащник и отдолу прашки. Задните й части били изложени на показ пред публиката. Гледката била доста грозна. Материята, от която е ушита роклята била твърде прозрачна и се виждали тлъстинките и паласките на певицата.

Снимка: lupa.bg

Очевидец коментира резила на блондинката като признава обаче, че е очарован от гласа й и от факта, че винаги пее на живо.

От снимките се вижда с просто око, че Деси от ден на ден става все по-пълна. Двойна е спрямо мъжа си Благой Найденов, забелязват завистниците.

По-възрастен почитател на фолк фурията обаче е на друго мнение. Той смята,  че някое и друго кило отгоре не пречи на изпълнителката да радва с песните си публиката. Като цитира голямата балканска звезда Драгана Миркович, която е казвала, че на големите звезди няколко кила отгоре не им пречат, предават от lupa.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар