ДесиСлава стана клонинг на Галена (Кои други звезди изкопираха визията на чалга дивата)

ДесиСлава стана клонинг на Галена (Кои други звезди изкопираха визията на чалга дивата)
4 (80%) 1 vote

ДесиСлава съвсем замяза на Галена, само дето си остана блондинка

ДесиСлава и Галена са първи дружки. Освен, че са делили един и същ мъж, който сега е законен съпруг на смядовската фолк дива, Десито се е превърнала в клонинг на приятелката си, забелязват феновете.

Десислава и Галена
Колаж: kliuki.net

Подобно на още няколко други звезди гласовитата певица която напоследък е стопила малко от излишните си килограми съвсем е заприличала на Галка. Единственото, което я отличава е, че ДесиСлава е заклета блондинка и не си сменя русия цвят на косата.Понякога можем даже да я видим с някой стар тоалет на приятелката й, която й го е пробутала за участие.

Преслава
Снимка: Инстаграм

Какво да кажем и за Преслава. Откакто си клъцна нослето добричлийката е пълно копие на бившата си дружка. С която от години не се понасят. Младата майка бе подложена на масов хейт след операцията. Който не спира и до днес. Феновете не могат да преглътнат факта, че тя си изгуби идентичността с корекцията. Пак е хубавица, но не прилича на себе си, а на Галена.

Цвети на Криско
Снимка: Инстаграм

Тези дни се появи още един клонинг на смядовката в лицето на Цвети на Криско. Младата майка, която дари габровеца с дъщеричка се пусна в социалната мрежа на кадър от фотосесия. На който в първия момент феновете й не можаха да познаят, че е тя и я сбъркаха с Галена. На снимката тя е със спортен екип и нова прическа, досущ като на чалгаджийката.  А бюстието й едва удържа силиконовите й прелести.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар