март 28, 2024

Десислава рискува живота на бебето с участията си (Лекари зоват да слезе от сцената)

https://kliuki.net/kliuki/desislava-riskuva-zhivota-na-bebeto-s-uchastiyata-si-lekari-zovat-da-sleze-ot-scenata/152548 Kliuki.net
Десислава рискува живота на бебето с участията си (Лекари зоват да слезе от сцената)

Меракът на Десислава да пее до последно може да й коства много!

Кадрите на сериозно бременната и наедряла Десислава, която едва се държи на краката си, но продължава да осъмва по дискотеките, й навлякоха гнева както на недоброжелатели, така и на фенове. Певицата така и не пожела да разкрие повече подробности около щастливото събитие. Така че, можем само да предполагаме кога точно се очаква да роди. При всички положения, обаче, няма да е никак далеч във времето! Според слуховете, певицата е едва в петия месец. Ако това наистина е така, то не можем да си представим как ще изглежда в деветия! Вместо да пази себе си и детето, което расте в нея, Десислава действа на своя глава и напук на лекарските препоръки. Медиците със строг тон са й заявили, че трябва да преустанови нощните си участия. В противен случай, може да навреди сериозно на себе си и на бебето.

В най-черния вариант,

може да извърши спонтанен аборт. А в нейната напреднала бременност това може да доведе до доста сериозни усложнения! Да не забравяме, все пак, че тя не е и първа младост за раждане, което носи и допълнителни рискове. Десислава, обаче, си е вироглава и си знае своето. Все пак, благодарение на стряскащите прогнози и увещаването от страна на бъдещият татко Благой Найденов и бъдещия батко Майки, певицата е склонила да прекрати активната си кариера в края на месеца. Тя иска да доизбута летния сезон, който носи наистина голям урожай на представителите на бранша, пише hotarena.net. [caption id="attachment_127758" align="alignnone" width="300"]Десислава излиза в майчинство Десислава излиза в майчинство[/caption] Тъй като Десислава не може да разчита за финанси на своя любим, тя иска да събере достатъчно пари настрана, за да не й се налага да лишава от нищо второто си дете. Тя тъкмо успя да си върне позициите на музикалната сцена й сега ще й се наложи да направи дълга пауза, след която не е сигурно дали ще успее да се възстанови за голямата сцена. Все пак, гони 40-те!