Десислава Радева разби със стил! Вижте как се прави на Мелания Тръмп

Гласувайте за статията

Десислава Радева пак излезе извън протоколния стил, първата дама несполучливо имитира Мелания Тръмп

Десислава Радева бе на посещение в Азербейджан, придружавайки президента Радев. Първата дама пак наруши протоколната линия като не успя с тоалета си да се впише в изискванията и да покаже класа и стил.

Деси Радева този път избра да се облече с панталон и сако. На пръв поглед това е добро решение. Както е известно на такива официални визити е позволено да се ходи със строги тоалети. На слизане от самолета президентшата изглеждаше невероятно добре с елегантния си черен костюм и красива бяла риза.

На срещата си обаче с президента на Азербейджан и неговата ослепителна съпруга госпожа Радева цъфна с черен панталон, който бе съчетала с ярко червена блуза и сако, изпъстрено с флорални мотиви. Според модните критици тя по-скоро прилича на цветна градина до Азербейджанската първа дама Мехрибан Алиева. Която бе заложила на тоалет с класически изискани цветове.

Критиците на първата ни лейди отново недоумяват защо не се съветва с експерти по протокола. Които да й разяснят как да подбира облеклата си според фигурата си и според важността на събитието.

Според светските наблюдатели Деси Радева следи изявите на Мелания Тръмп и те видяха сходство с тоалета на първата дама на САЩ  с нашата при посещението на канадския премиер. Мелания бе избрала костюм състоящ се от стилно сако и панталон.

Трябва да отбележим, че приликите между двете свършват до тук. Бившата словенска моделка освен, че умее да впечатлява с тоалети показва финес и стил. Докато българската първа дама има още много какво да научи. Но такива качества трудно се възпитават, предават от pik.bg.  А съпругата на Доналд Тръмп явно се е родила с тях.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар