Десислава Радева по домашни дрехи при президента на Франция (Вижте поредния моден гаф на Първата дама – Снимки)

Десислава Радева по домашни дрехи при президента на Франция (Вижте поредния моден гаф на Първата дама – Снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Десислава Радева за пореден път се издъни със стайлинга за официално събитие

Десислава Радева втрещи с домашна жилетчица по време на визитата си във Франция

Десислава Радева отново се издъни с визия. Вече около година като Първа дама на България, половинката на Румен Радев все още не е овладяла изкуството на обличането. Поредната й модна издънка се случи не къде да е, а в сърцето на модата – Франция.

Това обаче ни най-малко не е повлияло на президентшата. Тя е била на срещата на Румен Радев с куп изтъкнати личности от управлението и политиката на Франция. Нашенката Ирина Бокова, която е генерален директор на ЮНЕСКО 2009-2017 г., също е присъствала на значимото събитие.

Десислава РадеваИ докато всички дами са се облекли официално за срещата, то генерал Деси е решила да заложи на удобна жилетчица. С която изглежда все едно току що е излязла от вкъщи. За капак кройката на обикновеното одеяние грам не й отива, тъй като подчертава огромните й рамена и липса на талия.

„Прилича на Робокоп“, хилят се онлайн зевзеци. Вчера тя бе поканена от Брижит Макрон на лична среща и разходка из Париж, но информация и снимки от това събитие не се появиха. Двете дами се запознаха при посещението на Макрон в България това лято и много си допаднаха, предават от „24 часа“. Десислава Радева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар