Десислава Радева пак стана за смях на срещата с Мелания Тръмп (Попиляха я в мрежата заради гафа)

Гласувайте за статията

Десислава Радева пак стана за смях, първата дама стои като гипсирана на срещата с Тръмп, сякаш е на военен парад

Десислава Радева явно не може да се отърси от работата си във военното ведомство. Първата дама видимо се е вталила и показва малко повече стил, но все още има по какво да работи.

На срещата с Доналд Тръмп и неговата прекрасна съпруга Мелания нашата президентша нямаше как да не е сравнявана с американската първа дама.  Очаквано нашенката не блести до перфектната си домакиня. Въпреки, че и двете дами бяха с черни рокли.

Деси Радева доста наподобява американката, но сякаш е нейно бледо копие. В социалната мрежа я полиляха с критики. На първо място нашата лейди е укорена за липсата на усмивка. До Мелания тя стои сякаш са й потънали гемиите. Съветите към нея са за малко повече грим и много повече усмивки на лицето.

Някои от потребителите стигат до още по-голяма крайност. За тях госпожа Радева е надянала пеньоарче от кварталния магазин. А прическата й е сякаш от три месеца не е стъпвала на фризьор, пишат на страницата във Фейсбук на HILIFE.BG.  И наистина до ослепителната Мелания на тоалета на Радева нещо му куца. Дали кройката пак не е подходяща или декорацията не подхожда на фигурата й? Но е видно, че я разширява там където не е необходимо и се губи претенцията за класа и стил.

Усмихвайте се повече госпожо Радева, имайте по-голямо самочувствие и повече увереност, защото само една усмивка може да направи чудеса, съветват първата ни дама в социалната мрежа!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Десислава Радева пак стана за смях на срещата с Мелания Тръмп (Попиляха я в мрежата заради гафа)”

  1. бивш протокол

    сеп. 21. 2017

    Май в нашето Президенство липсва службоа ПРОТОКОЛ…

    Reply to this comment

Добавете коментар