Десислава потвърди раздялата с Благой: По-важното е, че сме щастливи! (Вижте коментара й)

Гласувайте за статията

Десислава потвърди, че с бащата на второто й дете вече не са заедно

Фолк звездата Деси Слава най-после даде отговор на въпроса дали е разделена с бащата на втория си син – Благой Найденов. Певицата не отрече любовния си крах и завоалирано обясни, че има нова тръпка в живота и на двамата. „Ще отговоря интересно на това дали сме заедно с Благой. Заедно или не, по-важното е че сме щастливи“, отсече тя в „Преди обед“.

Блондинката разказа и за раздялата си с „Пайнер“ по-рано тази година. „Това е втората ни раздяла, но този път не останах сама и съм част от по-малка компания. Имах много силна нужда от промяна, въпреки че с „Пайнер“ работех доста добре. Но реших, че искам да съм на място, където ще ми обръщат повече внимание и няма да има твърде много изпълнители. Смея да кажа, че така съм по-щастлива“, коментира Деси.

Десислава и Благой раздяла

Снимка: Клюки.нет

Гласовитата изпълнителка сподели, че е започнала да учи икономика на туризма във Висшето училище по агробизнес в Пловдив. Определя избора си като осъзнат и целенасочен. „Реших да намеря време да имам още едно образование. Това беше мечта на моите баба и дядо – да съм вишистка. В днешното динамично време, човек не знае кога ще му потрябва една такава диплома. Не исках да уча отново музика, но не че няма какво да науча, а защото не се виждам като преподавател по пеене.

Фолк звездата не смята да почива това лято, а да работи. „Толкова дълго време почивахме в условията на пандемията, че сега ме чака едно работно лято“, категорична е тя. Деси Слава не скри, че изпитва вина от това, че не е била винаги до големия си син Майки, но пък е изключително горда от неговото отношение и поведение в живота. „Стана един млад, интелигентен мъж. Където и да отида, хората които са имали контакт с него не пропускат да го похвалят – колко е добър и приветлив. Направо се разтапям!“, емоционално призна звездата, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар