ДесиСлава обяви война на килограмите (Мори се с глад заради Малката Кобра)

Гласувайте за статията

ДесиСлава се уплаши, че Малката Кобра ще я зареже, започна да слабее ударно

ДесиСлава си постави за цел да влезе във форма. Гаджето й я погна да отслабне.

Певицата, която от години има проблеми с наднорменото тегло в последно време яко се окръгли. Но заради любимия си реши да обяви война на тлъстинките си. Колкото и трудна да е тя.

Деси започвала деня със закуска от белтъци и грейпфрут. За обяд си позволявала само парче чисто месо или риба. Вечер колкото и да е гладна си хапвала само свежа салата. За да засили ефекта от диетата блондинката с ангелския глас спряла да соли храната си. От подправките си разрешавала само индийските куркума и къри. Които както е известно са много полезни при диетите. Сладко си разрешавала само веднъж във седмицата, предават от електронното издание hotarena.net.

И ето, че вече имало ефект от тежката битка с излишните кила. Само за една седмица кантарът показал три килограма по-малко. Певицата била обнадеждена, че този път ще спечели битката.

ДесиСлава споделя, че й било много трудно да избере какъв тоалет да облече. Стояла с часове пред гардероба си и се маела как да си скрие дебелината. Особено била притеснена на участия. Когато е под светлините на прожекторите и всичко лъсва на показ.

Певицата си била забранила всички тоалети, които са изрязани и без ръкав. Но се надява в скоро време да се премени и с по-разголени рокли. Много се ядосвала когато й казвали, че изглежда като майка на младото си гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар