РЕЗИЛ! Ето как ходи по УЧАСТИЯ ДесиСлава

Гласувайте за статията

Фолк певицата се облече като лека жена

Пълна излагация. Фолк певицата ДесиСлава тотално заби феновете си земята с кичозен тоалет. Къдрокосата фурия се появи в такъв вид на участие, че феновете й се чудеха дали случайно не е излязла от някой бордей.

Ето как ДесиСлава се появи на участие

Ето как ДесиСлава се появи на участие

Прозрачната рокличка на певицата не само показваше всички извивки, но не скриваше и нищо от тялото й. А изпълнителката, която се ошишка доста в последно време, далеч не беше приятна гледка.

Певицата потресе с вида си

Певицата потресе с вида си

„Махнете я оттук!“, „Аман!“, възмущаваха се фенове на певицата, а някои дори я освиркаха. Мъжката аудитория в клуба не бе очарована и по друга причина — поувисналите форми на изпълнителката.

Резил!

Резил!

Чалга певачката, освен, че е изглеждаше направо плачевно в разпасания си тоалет, демонстрира и силиконите си доста щедро. Това обаче съвсем не впечатли феновете й, които изглеждаха направо отчаяни от вида й.

Изглежда откакто си намери сериозно гадже ДесиСлава реши, че вече няма нужда да обръща внимание на вида си. Певицата тотално се е запуснала и разчита единствено на гласа си. Почитателите на блондинката обаче коментират, че в този си вид Деси тотално се излага. И я посъветваха спешно да посети някой стилист, който да й преподаде няколко урока как да се облича.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар