ВЪХ! ДесиСлава бръкна в контакта! (СМЕШНИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Певицата шашна фенове с къдравата си грива на концерт

Фолк певицата Десислава май е бръкнала в контакта. Екипът на Кliuki.net се натъкна на неизвестни снимки на певицата от миналото. На тях изпълнителката изглежда потресаващо със ситно накъдрената си руса грива, която просто стърчи на всички посоки.

Въх! ДесиСлава бръкна в контакта

Малцина вероятно си спомнят периода, в който русата фолк дива се опитваше да заприлича на кукла Барби. За жалост се бе доверила на неопитни стилисти и доста време ходеше с прическа, ала „Ела с мен в пещерата“. Русата грива на певицата бе в такова състояние, сякаш току-що е бръкнала в контакта. Дори феновете й трябваше да стоят по-далеч от косите си, които тогава Деси развяваше като метла.

И Азис не изглежда по-добре

И Азис не изглежда по-добре

Не по-малко потресаващ е и колегата й Азис, който по онова време беше нейна първа дружка. Изглежда ситното къдрене не е понесло добре и на певеца, който също изглеждаше като ДесиСлава.

С черен грим и платинени кичури, Васко отново бе взет на подбив от зевзеци. „Прилича на вампир“, „В някой филм на ужасите ли се кани да участва“, майтапят се те.

Определено в по-ранните си години двамата изпълнители са изглеждали доста колоритно. Цяло щастие е, че днес разчитат на опитни стилисти, в противен случай мнозина биха решили, че са избягали от някой цирк.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар