Десислава надебеля още след раздялата с Благой (Певицата съвсем се запусна – Шок фото)

Гласувайте за статията

Певицата неузнаваема, качи още кила и съвсем се запусна след раздялата с малката Кобра

Десислава не може да преживее краха на поредната си неуспешна връзка с доста по-младия от нея боксьор Благой Найденов. Певицата страда, че не можа да свие стабилно семейно гнездо с бащата на втория си син и все още се надява любимия й да преосмисли решението си да я зареже и да заживеят отново заедно.

Само, че напоследък ангелогласната изпълнителка вместо да се вземе в ръце и да си върне предишната фигура от периода преди да роди, тя отново е започнала да пълнее и бори стреса с похапване.

Десислава загуби битката с килограните след раздялата с малката Кобра
Снимка: ХотАрена.нет

Това видяха папараците на „България днес” които се натъкнаха на блондинката, която бе излязла да се поразтъче в хубавото време. Деси не бе си сложила грим и бе избрала небрежен тоалет, състоящ се от дебело яке, нелепа тениска с Мики Маус  и обувки с дебели платформи.

Тя се отби с заведение за бързо хранене,на излизане от което лапна веднага бездимна цигара и забърза по други задачи. Впечатление на случайните минувачи, които едва разпознаха певицата направи факта, че тя отново е започнала да дебелее, въпреки всичките си опити да свали излишните си кила, които се оказаха неуспешни, предават от ХотАрена.нет, цитирайки „България днес“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар